سیزدهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1400 به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار شد.

سیزدهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰ به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار شد.

رویداد تخصصی صنعتی با موضوع، معرفی نیازهای فناورانه مرکز نوآوری بازدریایی، توسط جناب آقای مهندس سید علی عسکری نماینده مرکز نوآوری باز دریایی، برگزار شد.

این نشست با خوش آمد گویی آقای دکتر رامین هاشمی، مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه علم و صنعت ایران با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و معرفی آقای مهندس عسکری آغاز شد. در این سخنرانی جناب آقای مهندس عسکری ابتدا به معرفی مرکز نوآوری بازدریایی و ضرورت تشکیل این مرکز پرداخته و در ادامه لیستی از نیاز های فناورانه دریایی را برای ارائه به اساتید و شرکت هایی دانشگاهی در این نشست بیان نمودند.این نشست به صورت مجازی و پخش آنلاین تصویری از طریق سامانه جلسات دانشگاه برگزار گردید و در انتها آقای مهندس عسکری به سوالات حاضرین در وبینار پاسخ دادند.