شانزدهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1400 به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع بالادستی نفت و گاز برگزار شد.

شانزدهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰ به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع بالادستی نفت و گاز برگزار شد.

رویداد تخصصی صنعتی با موضوع، تجارب و حمایت‌های شتابنده دانش‌بنیان تخصصی حوزه نفت و گاز توسط آقای دکتر فرشاد مطبوع، بنیان گذار شتاب دهنده دانش بنیان حوزه بالادستی نفت OG-Tech، برگزار شد.

این نشست با خوش آمد گویی آقای دکتر میری، مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه علم و صنعت ایران با صنایع بالادستی نفت و گاز و معرفی آقای دکتر فرشاد مطبوع آغاز شد. در این سخنرانی آقای دکتر مطبوع در خصوص سیاستهای ساخت داخل وزارت نفت، ظرفیت های سرمایه گذاری و توسعه فناوری در صنعت نفت، انواع سیستم های نوآوری، بررسی ساختار OG-Tech و… بیاناتی ارائه فرمودند. در انتها آقای دکتر مطبوع به سوالات حاضرین در وبینار پاسخ دادند.
رویداد جهت رعایت پروتکل های بهداشتی بصورت حضوری با ظرفیت محدود در سالن فوقانی مجتمع امام(ره) برگزار شد.

لینک تخصصی صنعتی  آقای دکتر فرشاد مطبوع:

بخش اول

بخش دوم