انتخاب دانشگاه به عنوان یکی از غرفه های برتر نمایشگاه

در روز پایانی بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار غرفه دانشگاه با کسب امتیاز عالی به عنوان یکی از غرفه های برتر و منتخب شناخته شد.

دانشگاه در بیست و دومین نمایشگاه که از روز 23 آذر ماه آغار به کار کرد و تا امروز ادامه داشت در سه محور «ارائه بیش از 100 سرویس صنعتی در قالب بروشورهای الکترونیکی»، « ارائه بیش از 100 محصول فناورانه ثبت شده در سامانه ارزیابی فناوری (سافا)» و « ارائه بیش از 200 دستاورد فناورانه و پژوهشی دانشگاهیان در قالب محصول و پوسترهای الکترونیکی» به معرفی دستاوردهای پژوهشی، فناورانه و صنعتی اعضا هیات‌علمی پرداخت.

دانشگاه همچنین در نمایشگاه امسال توانست باتوجه به شاخص نسبت تعداد قراردادهای در حال اجرای ارتباط با جامعه و صنعت به تعداد اعضای هیات علمی به عنوان برگزیده در همکاری با جامعه و صنعت را کسب کند.

در هرحال کسب دو موفقیت اخیر را به عموم دانشگاهیان تبریک عرض نموده برای یکایک عزیزان در راستای توسعه علمی کشور آرزوی توفیق روزافزون داریم.

معاونت پژوهش و فناوری