با حضور مهمانان ویژه، مراسم روز پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد

مراسم روز پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور مهمانان ویژه، هیات رئیسه، اساتید و کارشناسان معاونت پژوهش و فناوری، دوشنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۱ در سالن همایش‌های بین‌المللی امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی (معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور)، دکتر سلیمانی (قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات ممیزه وزارت علوم)، دکتر خیرالدین (معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف)، دکتر ذوالفقاری (رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور)، دکتر صادق‌زاده (سرپرست مرکز تهران هوشمند)، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) و حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، ناحیه نوآوری علم و صنعت در شرق تهران افتتاح شد.
 عقد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه با معاونت فنی صدا و سیما و نیز تفاهم‌نامه با منطقه ویژه اقتصادی سرخس و تقدیر از برگزیدگان پژوهشی دانشگاه، بخش‌های دیگر این برنامه بود.
در این مراسم، رئیس دانشگاه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و معاون توسعه و فناوری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کردند. همچنین دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه) با ارایه گزارش عملکرد حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه به تبیین برنامه‌های آتی این معاونت پرداخت.
در انتهای مراسم روز پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران نیز از سرآمدان پژوهش​ و فناوری تقدیر شد.
همچنین از طرح کلان ملی توسعه گلخانه طبقاتی هوشمند مجهز به نوردهی مصنوعی با حضور ریاست دانشگاه و دکتر دهقانی فیروزآبادی رونمایی صورت پذیرفت.