توسط رئیس دانشگاه، دو مرکز نوآوری و تخصصی در دانشکده مهندسی کامپیوتر افتتاح شد

آیین افتتاح دور دوم مرکز نوآوری بازی‌سازی دانشگاه علم و صنعت ایران، ۳۰ آذرماه ۱۴۰۱ و با حضور دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، مهندس نژادپور (مدیر عامل پردیس نوآوری بنیان)، دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه) و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر شامل دکتر مینایی بیدگلی (رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر)، دکتر حکمی (مدیر گروه شبکه‌های کامپیوتری)، دکتر جاهد مطلق (معاون آموزشی دانشکده کامپیوتر)، دکتر عبداللهی ازگمی (معاون پژوهشی دانشکده کامپیوتر) و دکتر آشتیانی (مدیر ارتباط با صنعت دانشکده)، در محل دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار شد.
در آیین افتتاح دور دوم مرکز نوآوری بازی‌سازی رایانه‌ای دانشگاه علم و صنعت ایران، مهندس نژادپور با بیان این مطلب که افتتاح دور دوم مرکز نوآوری بازی‌سازی رایانه‌ای دانشگاه به منظور تقویت و آموزش دانشجویان جهت تزریق به صنعت بازی‌سازی و سپس نهادینه‌سازی و تکثیر آن انجام می‌شود؛ ابراز امیدواری کرد پایلوت بازی‌سازی که در این دانشگاه شکل گرفته بتواند الگوی موفقی برای سایر دانشگاه‌های کشور باشد. همچنین دکتر انبیاء با تاکید بر اینکه در دانشگاه علم و صنعت ایران روی ظرفیت دانشکده مهندسی کامپیوتر، حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم، گفت: دانشگاه علم وصنعت ایران در بحث بازی‌سازی رایانه‌ای در بین دانشگاه‌های کشور، پیشرو است و از این دانشگاه همین نیز انتظار می‌رود. بازی رایانه‌ای در کنار همه جنبه‌های تکنیکی و اقتصادی، به تقویت شخصیت جوانان نیز کمک می‌کند.
در ادامه، با حضور رئیس دانشگاه، مرکز تخصصی آپا (آگاهی‌رسانی، پشتیبانی و امداد برای حوادث امنیتی سایبری) در دانشکده مهندسی کامپیوتر گشایش یافت. این مرکز به عنوان زیر مجموعه مرکز ماهر (مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای) در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فعالیت داشته و وظیفه تربیت نیروی متخصص برای پیشگیری از حوادث سایبری و رسیدگی به اینگونه رخدادها را بر عهده دارد.