همزمان با هفته پژوهش و فناوری؛ ناحیه نوآوری علم و صنعت افتتاح شد

روز دوشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۱ و در مراسم روز پژوهش دانشگاه علم صنعت ایران، «ناحیه نوآوری علم و صنعت»، با حضور مسئولان ذیربط افتتاح شد.
این ناحیه در پی عقد تفاهم‌نامه چهار جانبه تاسیس ناحیه نوآوری علم و صنعت، ما بین دانشگاه علم و صنعت ایران، شهرداری تهران، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایجاد شده است.
این تفاهم‌نامه به‌منظور ایجاد اکوسیستم جامع فناوری، نوآوری و کارآفرینی و در جهت توسعه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ناحیه نوآوری علم و صنعت امضا و مبادله شده است.
در این ناحیه نوآوری که مدیریت آن بر عهده دانشگاه علم و صنعت ایران است، مناطق پیرامون دانشگاه، محل استقرار، فعالیت و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، واحدهای فناور و نوآور، پارک علم و فناوری، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، کلینیک‌های صنعتی، مراکز نوآوری، شتابدهنده‌ها و مراکز کارآفرینی و اشتغال‌زایی می‌باشد.
مراسم رونمایی از ناحیه نوآوری علم و صنعت، با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی (معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور)، دکتر سلیمانی (قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات ممیزه وزارت علوم)، دکتر خیرالدین (معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف)، دکتر ذوالفقاری (رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور)، دکتر صادق‌زاده (سرپرست مرکز تهران هوشمند)، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) و حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، برگزار شد.
محدوده ناحیه نوآوری علم و صنعت، حد فاصل بلوار دلاوران در شمال، بزرگراه شهید سردار قاسم سلیمانی در جنوب، بزرگراه شهید باقری در شرق و خیابان هنگام در غرب و به مساحت تقریبی ۳۳۰ هکتار تعیین شده است.