چهاردهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1400 به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

چهاردهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰ به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

رویداد تخصصی صنعتی با موضوعات، هوش مصنوعی و حکمرانی آینده توسط آقای دکتر محمدرضا قاسمی، دبیر ستاد راهبردی فناوری های هوشمند و همچنین حکمرانی هوشمند توسط جناب آقای مهندس سید طه حسین مدنی موسس اندیشکده حکمرانی  هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران، برگزار شد.

این نشست با خوش آمد گویی آقای دکتر آشتیانی، مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه علم و صنعت ایران با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معرفی آقای دکتر محمدرضا قاسمی آغاز شد. در این سخنرانی جناب آقای دکتر محمدرضا قاسمی ابتدا در مورد اهمیت هوش مصنوعی با محوریت 3 موضوع شناخت مسئله هوش مصنوعی، اتخاذ راهبرد و مدل مواجهه و تعیین نقشه راه بیاناتی ارائه فرمودند. در ادامه جناب آقای مهندس سید طه حسینی مدنی در رابطه با حکمرانی هوشمند،چرایی و چگونگی این امر توضیحاتی ارائه کردند و چالش های تحقق حکمرانی هوشمند خوب را از نظر نرم افزاری و سخت افزاری ذکر نمودند. این نشست به صورت مجازی و پخش آنلاین تصویری از طریق سامانه جلسات دانشگاه برگزار گردید و در انتها آقای مهندس حسینی به سوالات حاضرین در وبینار پاسخ دادند.
رویداد جهت رعایت پروتکل های بهداشتی بصورت حضوری با ظرفیت محدود در سالن فوقانی مجتمع امام(ره) برگزار شد.