یازدهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1400 به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

یازدهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰ به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
رویداد تخصصی صنعتی با موضوع، سرویس های دیجیتال و هوشمندسازی توسط جناب آقای دکتر محمدعلی اخایی، معاون راهکارهای دیجیتال و هوشمندسازی همراه اول برگزار شد.

این نشست با خوش آمد گویی آقای دکتر مهرداد آشتیانی مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه علم و صنعت ایران با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معرفی آقای دکتر اخایی آغاز شد.

در ابتدای سخنرانی، آقای دکتر اخایی به معرفی مرکز تحقیق و توسعه همراه اول، اهداف و برنامه های آن پرداختند و در ادامه بر شناخت دقیق نیازمندی های سخت افزاری و نرم افزاری همراه اول، بومی سازی محصولات استراتژیک و توسعه تجهیزات و سامانه های حوزه ICT تاکیید کردند.

این نشست به صورت مجازی و پخش آنلاین تصویری از طریق سامانه جلسات دانشگاه برگزار گردید و در انتها آقای دکتر اخایی به سوالات حاضرین در وبینار پاسخ دادند.