دانشگاه علم و صنعت ایران بر قله پژوهش و فناوری کشور

دانشگاه علم و صنعت ایران با کسب موفقیت‌های پی در پی در چند ماه اخیر، بر قله پژوهش و فناوری کشور قرار گرفته است.
این موفقیت‌ها هم در حوزه مرجعیت علمی و هم در حوزه ارتباط موثر با صنعت و جامعه و همچنین در زمینه رتبه‌بندی‌های جهانی حاصل شده است. برخی از این توفیقات به شرح زیر است:
۱. کسب رتبه اول کشور در سرانه تعداد محققان پراستناد (یک درصد و دو درصد برتر) بنا بر گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC
۲. کسب رتبه اول دانشگاههای صنعتی کشور در سرانه مقالات ISI بنا بر گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC
۳.کسب رتبه اول کشور در قراردادهای صنعتی خاتمه یافته بنا بر گزارش وزارت عتف
۴. کسب رتبه اول کشور در تعداد قراردادهای صنعتی در حال اجرا بنا بر گزارش وزارت عتف
۵. کسب رتبه اول کشور در مبلغ قراردادهای صنعتی در حال اجرا بنا بر گزارش وزارت عتف
۶.کسب رتبه اول تعداد پایان نامه های مرتبط با صنعت بنا بر گزارش وزارت عتف
۷. رشد ۱۴۰ درصدی قراردادهای صنعتی نسبت به سال گذشته
۸. ارتقای ۱۰۰ پله ای در رتبه بندی تایمز در سال ۲۰۲۴
۹. ارتقای ۹۰ پله ای در رتبه بنذی کیو اس در سال ۲۰۲۴
این توفیقات غرورآفرین که حاصل تلاش یکایک اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان عزیز و پرسنل خدوم دانشگاه علم و صنعت ایران است را تبریک عرض می‌نماییم.