هشتمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1400 به میزبانی دفتر توسعه و تعاملات صنعتی دانشگاه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.

سخنرانی تخصصی صنعتی با موضوع چالش های حقوقی فعالیت تجاری اعضای هیئت علمی و پژوهشگران توسط آقای دکتر یوسف قاسمی مشاور حقوقی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر بیژن محمدی مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری و با خوش آمد گویی خانم دکتر بحرینی مدیر توسعه تعاملات صنعتی دانشگاه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری آغاز شد.

در این نشست آقای دکتر قاسمی در مورد چالش های فعالیت های تجاری و قراردادهای اعضای هیئت علمی و فارغ التحصیلان، ابهام در نظام مجوز ها، هم بنیان گذاران از رفاقت تا شراکت و… مطالبی را ارائه نمودند. همچنین در پایان نشست به سوالات مدعوین پاسخ دادند.

سخنرانی تخصصی صنعتی با موضوع چالش های حقوقی فعالیت تجاری اعضای هیئت علمی و پژوهشگران توسط آقای دکتر یوسف قاسمی: