هفتمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1400 به میزبانی دفتر توسعه و تعاملات صنعتی دانشگاه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  برگزار گردید.

رویداد تخصصی صنعتی طرح تقسیم کار ملی ستاد توسعه زیست فناوری:تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه که توسط آقای دکتر بابک ناخدا عضو محترم گروه پژوهش ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 17/09/1400  برگزار گردید.

این نشست با حضور دکتر بیژن محمدی مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری و خوش آمد گویی خانم دکتر بحرینی مدیر توسعه تعاملات صنعتی دانشگاه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری آغاز شد.

در ابتدای نشست، آقای دکتر ناخدا، توضیحاتی پیرامون تفاهم نامه تقسیم کار ملی ارائه نمودند همچنین بیوتکنولوژی و انواع آن در شاخه های مختلف دارویی، گیاهی، کشاورزی، غذایی، محیط زیست و… معرفی شد.

در ادامه ایشان به معرفی تقسیم کار ملی در حوزه زیست فناوری، ضرورت انجام این طرح، مراحل این تقسیم کار، اهداف و فرآیند اجرایی طرح پرداختند و به این نکته که محول کردن وظایف به دانشگاه ها با توجه به پنانسیل آنها بوده، اشاده داشتند. اجرای طرح تقسیم کار ملی در نهایت به عقد تفاهم نامه بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان برنامه و بودجه کشور انجامید. در پایان سخنرانی، جناب آقای دکتر ناخدا با مطرح کردن سوالات مدعوین، به پاسخ سوالات آنها پرداختند.

لینک جلسه سخنرانی تخصصی آقای دکتر بابک ناخدا: